Sahibinden Satılık Yazlık

Tatil için veya daimi ikamet için yazlık ilanlarına bakıyor olabilirsiniz. Eğer böyle bir arayış içerisindeyseniz sahibinden satılık yazlık ilanları için web sitemizde arama gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü sitemize ülkemizin her bölgesinden her gün yüzlerce farklı kategorilerde ilan girilmektedir. Dolayısıyla aramış olduğunuz yazlığı bulmanız çok olasıdır. Bunun için sitemize girerek ilanları incelemeli ve kararınızı tercihlerinize uygun şekilde vermelisiniz.

Sahibinden Satılık Yazlık

Sahibinden satılık yazlık olarak istediğiniz il veya ilçe için arama yapabilirsiniz. Böylece yüzlerce ilanı değerlendirmeye alabilir ve aralarından en uygun olanını seçebilirsiniz. Elbette bunun için filtreleme sistemimizi kullanmanız çok yararlı olacaktır. Böylelikle aramış olduğunuz yazlığın büyüklüğü, oda sayısı, banyo sayısı, balkonu var mı, site içerisinde mi, tapu sorunu var mı, kredi çıkıyor mu, fiyatı, ısınma tipi, binanın durumu gibi kriterleri belirleyerek size uygun olan ilanları listelemiş olursunuz. Hatta bu sayede aynı özelliklere sahip olan yazlıkları kıyaslayabileceğiniz için daha sağlıklı bir karar vermiş olursunuz. Elbette bilmenizde yarar görüyoruz beğendiğiniz ilanları favorilemeyi unutmayınız. Bu sayede ilandaki değişikliklerden anında haberdar olursunuz. Sitemizin bu özelliğinden yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Sadece bir kaç dakikanızı ayırarak profil oluşturabilir ve belirtmiş olduğunuz e-mail veya cep telefon numarasına bilgilendirme mesajı gelmeye başlayacaktır.

Sahibinden Kiralık Yazlık

Tercihlerinizi sahibinden kiralık yazlık olarak da kullanabilirsiniz. Tabi ki sitemizin sağlamış olduğu avantajlar bu kadar değil. Kiralık villa farklı bir tercihiniz olabilir. Ayrıca sizlerde sitemize ücretsiz bir şekilde üye olarak yayın gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle kiraya vermek istediğiniz gayrimenkulünüz için ilan açabilirsiniz. Çok kısa sürede oluşturabileceğiniz profilinizde e-mail ve cep telefon numaranızı girmeyi unutmayınız. Aynı zamanda ilanınızda yeterli düzeyde görsel koymanız ilanınızın çok kısa sürede sonuca ulaşmasını sağlayacaktır. Son olarak ilanınız sitemizin kontrolünden geçer ve en kısa sürede yayınlanmaya başlar. Bununla birlikte sitemizde yayınlanmakta olan ilanların sorumluluğunun tamamen ilan sahibine ait olduğunu bilmenizi isteriz. Sitemizin ücretsiz ilan yayınlama dışında hiç bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Dolayısıyla alım ve satımlarınızda araştırmalarınızı çok iyi yapmanızı öneririz. Ayrıca vereceğiniz kararın sadece sizin inisiyatifinizde olduğunu da bilmenizi isteriz.