Devren Büfe

İş yeri kurmaya karar verdiniz ve bunun için yer bakıyorsunuz. Hazır devren iş yerleri sizin için daha avantajlı olabilir. Örneğin devren büfe ilanlarına bakabilirsiniz. Böylelikle en azından hazır bir iş yerini yürütmeye başlarsınız.

Devren Büfe

Web sitemiz çok yönlü bir site olduğu için satılık, kiralık ilanları olduğu gibi devren kiralık ve satılık gayrimenkul ilanlarının da sahipliğini yapmaktadır. Eğer çok kısa süre içinde ve daha az maliyetle bir iş yeri kurmayı planlıyorsanız devren kiralık iş yerleri tam size göre. Bunun için mesela devren büfe olarak sitemizde arama yapabilirsiniz. Hatta daha kapsamlı bir arama için filtreleme sistemimizi kullanabilirsiniz. Bu sayede aramış olduğunuz gayrimenkulün fiyatı, lokasyonu, büyüklüğü, oda sayısı gibi kriterleri belirleyerek size uygun olan ilanları listelemiş olursunuz.

Sahibinden Kiralık Daire

Web sayfamızda satılık ve kiralık pek çok ilan bulunmaktadır. Aramalarınızı sahibinden, bankadan, icradan veya inşaattan satılık veya kiralık olarak da yapabilirsiniz. Sahibinden kiralık daire olarak istediğiniz il veya ilçe için arama gerçekleştirebilirsiniz. Elbette en iyi yöntem az önce de bahsettiğimiz gibi filtreleme sistemidir. Bu sayede aramış olduğunuz dairenin büyüklüğü, fiyatı, oda sayısı, banyo sayısı, balkonu var mı, kredi çıkıyor mu, takas oluyor mu, kimden satılıyor, site içerisinde mi, binanın durumu, kaçıncı katta, ısınma tipi, zemin etüdü yapılmış mı gibi pek çok kriteri belirleyebilirsiniz. Bu sayede sizin tercihlerinize göre olan kiralık dairelerin listesini görmüş olursunuz. Böylelikle aynı özelliğe sahip olan gayrimenkulleri kıyaslayabilir ve daha doğru bir karar verebilirsiniz. Bu arada bir hususu da belirtmekte yarar görüyoruz. İlanları incelerken ilgilendiğiniz ilanları da favorilemeyi unutmayınız. Böylece ilanda meydana gelen değişikliklerden anında haberdar olursunuz. Sitemizin bu özelliğinden yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Sadece bir kaç dakikanızı ayırarak profil oluşturabilirsiniz. Sonrasında kiralık dairenin fiyatı düşmüş mü veya kiraya verilmiş mi anında bilginiz olmuş olur. Bununla birlikte kiralık daire aramalarınızda kurumsal üyelerimizin dairelerini beğendiğiniz takdirde portföylerinde olan diğer seçenekleri de görmüş olursunuz. Dolayısıyla çok daha fazla seçeneğiniz olur. Ayrıca sitemize üye olduktan sonra sizlerde ücretsiz ilan açabilirsiniz.