Satılık Komple Bina İlanları

 

Yatırım amacıyla bir satılık komple bina arayışındaysanız web sayfamızda bulunan satılık komple bina ilanları ilginizi çekebilir. Çünkü yüzlerce gayrimenkul ilanları sizlerin değerlendirmesini bekliyor. Üstelik sizlerde gayrimenkulünüz için ilan verebilir ve hızlı bir şekilde satılmasını sağlayabilirsiniz.

Satılık Komple Bina İlanları

Satılık komple bina ilanları için web sayfamızda detaylı aramayı filtreleme sistemini kullanarak yapabilirsiniz. Böylelikle aradığınız özelliklere uyan binayı çok kısa sürede bulabilirsiniz. Çünkü filtreleme sistemi sayesinde almayı düşündüğünüz bina hakkında çok fazla bilgi sahibi olursunuz ve buna göre de karar verme süreciniz başlar. Örneğin binanın durumu, fiyatı, lokasyonu, kaç odası var, kaç banyosu var, kimden satılıyor, tapu sorunu var mı, kredi çıkıyor mu, eşyalı mı, zemin etüdü yapılmış mı, ısınma tipi, kaçıncı katta gibi kriterleri belirleyerek sizin tercihlerinize göre olan ilanlar listelenecektir. Bu sayede aynı özellikte olan ilanları kıyaslayabilir ve en doğru kararı böylece verebilirsiniz.

Kiralık Ev İlanları

Web sayfamızda satılık ilanlar olduğu gibi kiralık ilanlarda mevcuttur. Kiralık ev ilanları içinde sitemizde arama gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte kiralık kategorisinde kiralık daire, kiralık müstakil ev, kiralık yalı, kiralık köşk, kiralık yazlık, kiralık villa, kiralık büfe, kiralık ofis, kiralık dükkan, kiralık mağaza, kiralık büro, kiralık kafe, kiralık fabrika'da bulunmaktadır. İlanları değerlendirmeye alırken lütfen ilgilendiğiniz ilanları favorileyiniz. Böylece ilanda ki değişikliklerden anında haberdar olursunuz. Sitemizin bu özelliğinden yararlanabilmeniz için sitemize üye olmanız gerekmektedir. Sadece bir kaç dakikanızı ayırarak profil oluşturduktan sonra belirtmiş olduğunuz cep telefon numaranıza veya e-mail adresinize bilgi mesajı gelmeye başlayacaktır.

Web sayfamız çok yönlü bir sayfa olduğu için ülkemizin her bölgesinden pek çok farklı kategoride her gün yüzlerce ilan girilmektedir. Hem bireysel hem de kurumsal üyelerimizin girmiş olduğu çok fazla ilan bulunmaktadır. Özellikle kurumsal emlakçı ve emlak ofislerinin ilanlarını beğendiğinizde bu size avantaj sağlamaktadır. Şöyle ki portföylerinde olan diğer gayrimenkulleri de size gösterecekleri için sizin de bu sayede seçeneğiniz artacaktır. Dolayısıyla böylelikle aynı özelliğe sahip olan gayrimenkulleri karşılaştırabilir ve çok daha sağlıklı karar verebilirsiniz. Ayrıca ofis temsilcilerimiz sizlere kira kontratı gibi resmi prosedürler için tam destek vermektedirler.