Pendik Satılık Daire

Pendik satılık daire ilanları için Emlaktura web sitemizde bulunan ilanları inceleyerek değerlendirebilirsiniz. Web sitemize ülkemizin her bölgesinden hem kurumsal kullanıcılar tarafından hem de bireysel kullanıcılar tarafından ilan girilmektedir. Bu sayede farklı kategorilerden ilanları yine sitemizde bulabilirsiniz.

Pendik Satılık Daire

Pendik bölgesinde bir daire almaya karar verdiğinizde web sitemizin ana sayfasında çıkan arama barına Pendik satılık daire yazarak aradığınız bölgeye ait ilanları listeleyebilirsiniz. Hatta daha ayrıntılı aramak için sayfanın sol tarafında bulunan satılık daire kategorisine tıklayarak yeni açılacak olan sayfanım sol tarafında bulunan filtre bölümünden istediğiniz özellikleri işaretleyerek size uygun ilanları görebilirsiniz. Filtreleme bölümüne binanın yaşı, oda sayısı, banyo sayısı, kaçıncı katta olduğu, sitenin için de mi, ısınma durumu, yapının durumu, balkonu var mı, krediye uygun mu, kim tarafından satıldığı, tapu durumu, fiyat aralığı olmak üzere tüm seçenekleri tercihlerinize göre işaretleyerek daha ayrıntılı ilan listesine ulaşırsınız. Listelenen ilanlardan beğendiklerinizi favorilemelisiniz. Böylelikle gayrimenkulün fiyatı düştüğünde veya satıldığında bilgi sahibi olursunuz. Bu uygulama için sitemize üye olmanız gerekmektedir. Ücretsiz üye olduktan sonra profilinize mail ve telefonunuzu girmeyi de ihmal etmeyin.

Pendik Kiralık Daire

Pendik bölgesinde kiralık bir daire arıyorsanız yine web sitemize Pendik kiralık daire yazarak ilanları inceleyebilirsiniz. Arama kriterlerinizde 3+1 daire veya 2+1 olarak da aratabilirsiniz. Beğendiğiniz daire eğer kurumsal kullanıcımızın ilanı ise bu size avantaj sağlamaktadır. Kurumsal kullanıcılarımız satılan ve kiraya verilen gayrimenkulün satış sonrası tapu ve kira kontratı gibi resmi işlemleri ücretsiz bir şekilde yapmaktadırlar. Bu sayede siz de bu prosedürleri hızlıca halletmiş olur ve evinize daha kısa sürede taşınırsınız.

Emlaktura sitesine üye olan herkes gayrimenkulü için kiralık veya satılık ilanı verebilir. Eğer siz de gayrimenkulünüz için ilan açmak istiyorsanız üye olduktan sonra gayrimenkulünüzün bilgilerini eksiksiz ve doğru şekilde girdikten sonra resimlerini de eklemelisiniz. İlanınız da her hangi bir kural dışı bilgi yoksa kontrolümüzden geçtikten sonra ilanınız yayınlanacaktır.

Şunu da hatırlatalım bireysel kullanıcılarımızın girmiş oldukları ilanlardan sorumluluk kabul etmiyoruz. Bunun için alacağınız veya kiralayacağınız gayrimenkul bireysel kullanıcımızın ise bununla ilgili gerekli araştırmayı sizin en iyi şekilde yapıp, sizin doğru kararı vermeniz gerekmektedir.