Emlakçıdan Kiralık

Emlakçıdan kiralık ilanları araştırmanıza sayfamızdan başlayabilirsiniz. Yüzlerce ücretsiz ilanımız sizlere farklı alternatifler sunmaktadır. Ayrıca sizlerde sayfamızın gücünden yararlanarak dairenizi kiraya verebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ana sayfada bulunan "ücretsiz ilan ver" butonuna tıklamak olacaktır. Açılan sayfada profil oluşturduktan sonra ilanınızı giriyorsunuz.

Emlakçıdan Kiralık

Emlakçıdan kiralık olarak pek çok gayrimenkulü sitemizde bulabilirsiniz. Gerek yatırım gerekse daimi ikamet için çok farklı ilanları inceleyerek değerlendirmenize alabilirsiniz. Elbette ilanları incelerken ilgilendiğiniz ilanları favorilemeyi de ihmal etmeyiniz. Çünkü bu sayede ilanda olabilecek değişikliklerden anında haberdar olursunuz. Sitemizin bu özelliğinden yararlanabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Bir kaç dakikanızı ayırarak profil oluşturabilirsiniz. Böylelikle belirtmiş olduğunuz e-mail veya cep telefon numaranıza dairenin fiyatı düşmüş mü veya kiraya verilmiş mi gibi bilgiler gelmeye başlayacaktır. Ayrıca üye olduğunuz için sizde ücretsiz ilan açabilirsiniz.

Emlakçıdan Satılık

Sitemizden emlakçıdan satılık çok fazla ilanı da yine değerlendirmenize alabilirsiniz. Sitemize ülkemizin her bölgesinden emlakçılar olduğu kadar bireysel olarak da ilan girilmektedir. Dolayısıyla aramalarınızı sahibinden, icradan, ihaleden, inşaat firmasından, bankadan satılık olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Hatta detaylı bir arama için filtreleme sistemimizi kullanabilirsiniz. Böylelikle aramış olduğunuz daireyi çok kısa süre içinde bulabilirsiniz. Filtreleme sistemi sayesinde aramış olduğunuz dairenin büyüklüğünü, oda sayısını, banyo sayısını, balkonu var mı, binanın durumu, kaçıncı katta, fiyatı, ısınma tipi, zemin etüdü yapılmış mı, site içerisinde mi, tapu sorunu var mı, kredi çıkıyor mu, takas oluyor mu, eşyalı mı gibi pek çok sorunun cevabını öğrenmiş olursunuz. Böylelikle kriterlerinizi belirleyebilirsiniz. Bu sayede sadece sizin belirlediğiniz özelliklere uyan daireler listeleneceği için karar verme aşamanızda çok daha hızlı olacaktır.

Web sayfamız ücretsiz bir emlak platformu olduğu için dileyen herkes üye olabilir. Bu sayede ilgilendiğiniz ilanları takibe alacağınız gibi ücretsiz bir şekilde satmak veya kiraya vermek isteyeceğiniz gayrimenkulunüz için de ilan açabilirsiniz. İlanınızı oluştururken ilan bilgilerini doğru girdiğinizden emin olunuz. Ardından ilanınızı görsellerle destekleyiniz. Son olarak ilanınız sitemizin kontrolünden geçerek en kısa sürede yayına alınır. Böylelikle sizlerde sitemizin gücünden yararlanarak kısa zaman içinde neticeye ulaşırsınız.