Emlak Ofisinden Satılık Daire

Her zaman en iyi yatırım araçlarından biri gayrimenkuldür. Emlak ofisinden satılık daire ilanlarına bakıyorsanız web sayfamızın sınırsız şekilde sunduğu ücretsiz ilanlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca sizlerde sayfamızın gücünden yararlanarak gayrimenkulünüzü satabilir veya kiraya verebilirsiniz. Tek yapmanız gereken sitemize üye olarak ilanınızı açmak olacaktır. Sonrasında ilanınızı sitemizin onayına sunmanız gerekiyor.

Emlak Ofisinden Satılık Daire

Emlak ofisinden satılık daire ilanları için web sitemizde detaylı bir arama gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için fitreleme sistemimii kullanmanız gerekmektedir. Böylelikle sizin kriterlerinize göre olan ilanların listenmesini sağlamış olursunuz. Filtreleme sistemi ile arayış içersinde olduğunuz dairenin büyüklüğü, oda sayısı, banyo sayısı, balkonu var mı, site içerisinde mi, binanın durumu, kaçıncı katta, ısınma tipi, zemin etüdü var mı, fiyatı, tapu sorunu var mı, kredi çıkıyor mu, takas oluyor mu, kimden satılıyor, lokasyonu, eşyalı mı gibi pek çok sorunuzun cevabını öğrenmiş olursunuz. Bununla birlikte aramalarınızı sahibinden, icradan , bankadan, inşaat firmasından satılık olarak da aratarak seçeneklerinizi çoğaltabilirsiniz. Ayrıca ilanları incelerken ilgilendiğiniz ilan kurumsal üyemize aitse bu sayede portföylerinde olan diğer satılık daireleri de görebilirsiniz. Böylelikle aynı özelliklere sahip daireleri kıyaslayabileceğiniz için çok daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz.

Emlak Ofisinden Kiralık Daire

Bildiğiniz gibi her zaman daire almaya olanaklarımız yetmeyebilir. Böyle bir durumda emlak ofisinden kiralık daire ilanlarına bakarak size uygun olan bir daireyi bulabilirsiniz. Web sayfamızda kiralık kategorisinde çok farklı seçenekler mevcuttur. Kiralık daire, kiralık villa, kiralık yalı, kiralık köşk, kiralık konak, kiralık müstakil ev, kiralık bina, kiralık komple bina, kiralık ev, kiralık ofis, kiralık büfe, kiralık dükkan, kiralık mağaza, kiralık atölye, kiralık fabrika, kiralık depo, kiralık iş yeri, kiralık plaza, kiralık iş hanı gibi. Tek yapmanız gereken kriterlerinizi belirleyerek ilanları incelemek olacaktır. Sonrasında ilanı verenle direk iletişime geçerek neticeye bağlayabilirsiniz. Ayrıca sizlerde sitemize üye olarak satmak veya kiraya vermek istediğiniz daireniz için ilan açabilirsiniz.

Web sayfamızda ilan açmak içim üye olmak şartı aranmaktadır. Dolayısıyla ilk önce profil oluşturun ve gayrimenkulünüzün bilgilerini eksiksiz ve doğru bir şekilde giriniz. İlanınızı görsellerle desteklemeyi unutmayınız. Son olarak ilanınız sitemizin kontrolünden geçer ve en kısa sürede yayına alınır.